![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGW9NdKBQ3NRbUga-lyHxS2aEjoqhYNrzbA0ENjVXaKcZvxOPaPEFIKazf-phDQRUIRkDByLXe-2DkUh4n555kUJRFvVrMOG_sYTZ44Fc6OO3ZdgRbrX56I-up3UqOW8BO1sGcoKbIWQ/s200/thermomix.jpg)
- 500g de xocolata blanca
- 200g de llet condensada
- 70g de festucs
- 70g de nabius secs
ELABORACIÓ:
Es posen els festucs a un vas i es programa 8 segons/velocitat 5. Es reserva en un bol. Es posen els nabius a un vas i es torna a programar 10 segons/velocitat 5. Es reserva amb els festucs. Sense rentar el vas, s'afegeix la xocolata al vas i es trosseja 3 cops de turbo de 2 segons com a mínim. S'afegeix la llet condensada i es fon 8 minuts/90º/velocitat 3. S'hi tiren els festucs amb els nabius i es barreja durant 10 segons/gir a l'esquerra/velocitat 2. S'aboca el contingut en dos motlles de torró 14x22 cm aproximadament i es posa a la nevera com a mínim 4h. A l'hora de tallar, es treu abans de la nevera perquè perdi la fredor.
![]() |
Torró de xocolata blanca amb festucs i nabius |
![]() |
Torró de xocolata blanca amb festucs i nabius + torró de xocolata amb avellanes (un bon detall per regalar per Nadal) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada