dilluns, 21 de desembre del 2015

PASTA DE FULL AMB NATA

INGREDIENTS:

- 1 massa de pasta de full (lidl)
- 1 ou
- Crocant cru
- 400ml de nata líquida
- 2 cullerades de sucre


ELABORACIÓ:

S'agafa la massa de pasta de full i s'estira amb el corró. Es talla per la meitat i es posa en una safata per anar al forn. En una tira es punxa amb una forquilla, es pinta d'ou i es tira el crocant cru. En l'altra es punxa molt poc i també es pinta. Es posa al forn a 180º durant un 15 minuts. Mentrestant es fa la nata. Es posa el líquid al vas amb el sucre i es col·loca la mariposa i es programa velocitat 3,5 sense posar temps. Anem observant fins que veiem que quedi quallat. Quan la massa del forn estigui, emplenem de nata amb la mànega pastissera la tira de pasta de full de sota i col·loquem al cim l'altra.


Pasta de full amb nata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada