![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMmaUf5YjtDJ0tfTduWj9QMDO8YJK9PSz-FgAVO27zH3-rqd7nXXRrRS5LtgOtFTKlWyxE4feSdhDDEswHcjRe6j0reLcrLdhLKj6EjOhXKfL3i6EuBXChjJR003Zh-IEfeyqBLQeLSg/s200/thermomix.jpg)
- 200g de formatge cheddar
- 200g de llet evaporada ideal
- 2 ous
- 80g de baicon
- Nou moscada, pebre, orenga sal,,..
- 250g de macarrons sense gluten
- Oli d'oliva
- Aigua per bullir
ELABORACIÓ:
S'agafa una olla i es posa al foc a bullir i es tiren els macarrons. Es cou el temps que diu el paquet. Faig la pasta sense thermomix i així mentrestant puc fer la salsa.
Es posa el formatge al vas i es trosseja 15 segons/velocitat 5-10. S'afegeixen els ous, la llet evaporada, una mica de nou moscada, pebre, orenga i sal i es programa 15 segons/velocitat 5. S'hi afegeix el baicon i es remena amb la espàtula. Quan la pasta estigui feta, s'escorre i es posa en una plata per anar al forn. S'hi afegeix la salsa anterior i es barreja amb l'espàtula. Es programa 15 minuts a 220º. Es serveix calent. Com veieu, també es pot fer sense thermomix ja que només s'utilitza la thermomix per ratllar i barrejar.
![]() |
Macarrons amb formatge i baicon |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada