INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOlSW2_UMBI4JdnZYAZTrZ-bd52wLZ7kaQJo4OpTqHBi35UscL_ItFGyr4toZHEuGspRbDd49RcXoctLxhJVZlXVrA9stTCwAO9rMjnJYq69wUZU6VfeBbigHKiEthcnJFYLOVp6Dasw/s200/thermomix.jpg)
Pel flam:
- 250g de llet
- 2 ous
- 80g de sucre
- caramel líquid
Pel pa de pessic:
- 1 ou
- 30g de sucre
- 30g de farina
- 5g de cacau en pols
ELABORACIÓ:
Es posen tots els ingredients del flam menys el caramel líquid al vas i es remena
15 segons/velocitat 4. S'agafa la plata del flam per anar al varoma (mirar que hi cabi) i s'hi posa un bon raig de caramel líquid. Tot seguit, s'hi posa la preparació anterior. Es neteja el vas i després s'hi col·loca les papallones. S'afegeix l'ou i el sucre i es programa
1 minuts 30 segons/37º/velocitat 4 i en acabar, es torna a programar el
mateix temps i velocitat però sense temperatura. Es barreja la farina amb el cacau en un bol i es tira al vas i es barreja
6 segons/velocitat 4. Es treu la papallona i amb l'espàtula es remena bé fins que la farina quedi integrada a la massa. Es bolca suaument al cim del flam. Es posa la flamera al recipient varoma i es cobreix amb un tros de paper d'alumini. Es renta el vas i s'hi posa 1/2 d'aigua i al cim s'hi posa el recipient varoma amb la tapa. Es programa
30 minuts/varoma/velocitat 1. Es posa a la nevera a refredar com a mínim 2 hores.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdhKuZ4nf11OkKiEkPyxuLdgSZ-OnHOB-cAtnBXcQlGmIuTgx3rrnFiYr4B891xPxHwySVrFz98vmzZvg5KddPcGdNjt6uhYmyQhc3oSUJau6dnkMIs56g6exlViMZ3D8qhfS5E1IwrA/s640/IMG_20151208_143751048_HDR.jpg) |
Bizcoflan |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada