dimarts, 8 de desembre del 2015

BIZCOFLAN

INGREDIENTS:

Pel flam:
- 250g de llet
- 2 ous
- 80g de sucre
- caramel líquid

Pel pa de pessic:
- 1 ou
- 30g de sucre
- 30g de farina
- 5g de cacau en pols

ELABORACIÓ:


Es posen tots els ingredients del flam menys el caramel líquid al vas i es remena 15 segons/velocitat 4. S'agafa la plata del flam per anar al varoma (mirar que hi cabi) i s'hi posa un bon raig de caramel líquid. Tot seguit, s'hi posa la preparació anterior. Es neteja el vas i després s'hi col·loca les papallones. S'afegeix l'ou i el sucre i es programa 1 minuts 30 segons/37º/velocitat 4 i en acabar, es torna a programar el mateix temps i velocitat però sense temperatura. Es barreja la farina amb el cacau en un bol i es tira al vas i es barreja 6 segons/velocitat 4. Es treu la papallona i amb l'espàtula es remena bé fins que la farina quedi integrada a la massa. Es bolca suaument al cim del flam. Es posa la flamera al recipient varoma i es cobreix amb un tros de paper d'alumini. Es renta el vas i s'hi posa 1/2 d'aigua i al cim s'hi posa el recipient varoma amb la tapa. Es programa 30 minuts/varoma/velocitat 1. Es posa a la nevera a refredar com a mínim 2 hores.
Bizcoflan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada