- 180g de pasta
- 200ml de nata per muntar
- 25g formatge philadelphia
- 50g formatge cheedar
- 50g formatge brie
- pebre negre
- oregan
- 1 culleradeta de maicena
ELABORACIÓ:
S'aaga una olla i s'hi posa aigua i es deixa bullir. Un cop bull, s'hi posen els macarrons el temps que diu el paquet. Mentrestant, es tritura 8 segons/velocitat 5 el formatge brie i el cheedar i es reserva. Sense rentar el vas s'hi posa la nata i es programa 4 minuts/90°/velocitat 1. Es torna a programar 3 minuts/90°/velocitat 1 i s'afegeix el formatge ratllat més el formatge philadelphia per la boca del vas. Tot seguit, es tira la maicena i es programa uns 2 minuts/90°/velocitat 1 amb una mica de pebre, segons el gust. Es tira la salsa pel cim de la pasta i es decora amb una mica de oregan.
![]() |
Pasta amb salsa de formatge |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada