INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5bdcE0KZcd4AOnR-qGWQIvlvLZAZXoN_26NCRccm-DQg6WFUgeebcq0KTS1RUZ890siXZaxar2dHoWClLK9Jf-U9FnnwguCY87GKyBjKTPETs2XY4aLoT939Sd5Z8jKqB3LxmMzdzpg/s200/thermomix.jpg)
- 500g de cigrons cuits
- 1 ceba
- 1 tomàquet de la pera
- 60g d'oli d'oliva
- 1 gra d'all gran o dos de petits
- les fulles de 3 branques de julivert fresc
- 1 polsim de pimentó picant
- sal
- suc de 1/2 llimona
ELABORACIÓ:
Es posen els cigrons cuits a un bol amb mitja ceba tallada a làmines i el tomàquet tallat a daus. Al vas s'hi posa l'altra meitat de ceba, l'oli, l'all, el julivert, el pimentó, la sal i el suc de la llimona i es programa 20 segons/velocitat 5. S'aboca la vinagreta al bol i es remena amb l'espàtula. Es deixa refredar a la nevera abans de servir.
La propera vegada que la faci hi posaré 2 ous bullits per acabar de tenir un plat complet.
![]() |
Amanida de cigrons |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada