dimecres, 10 d’agost del 2016

AMANIDA DE CIGRONS

Una amanida més de llegums per anar canviant i menjar una mica de tot. Us ha d'agradar la ceba i se us ha de posar bé perquè es menja crua. És una recepta que amb un tres i no res està feta i millor preparar-la el dia abans o unes hores abans per tal que els cigrons agafin el gust de la vinagreta.

INGREDIENTS (4 persones):

- 500g de cigrons cuits
- 1 ceba
- 1 tomàquet de la pera
- 60g d'oli d'oliva
- 1 gra d'all gran o dos de petits
- les fulles de 3 branques de julivert fresc
- 1 polsim de pimentó picant
- sal
- suc de 1/2 llimona

ELABORACIÓ:

Es posen els cigrons cuits a un bol amb mitja ceba tallada a làmines i el tomàquet tallat a daus. Al vas s'hi posa l'altra meitat de ceba, l'oli, l'all, el julivert, el pimentó, la sal i el suc de la llimona i es programa 20 segons/velocitat 5. S'aboca la vinagreta al bol i es remena amb l'espàtula. Es deixa refredar a la nevera abans de servir.
La propera vegada que la faci hi posaré 2 ous bullits per acabar de tenir un plat complet.

Amanida de cigrons




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada