dimecres, 10 d’agost del 2016

AMANIDA DE PEBROTS I POLLASTRE AMB AMETLLES

Aquest estiu va d'amanides..., aquí en teniu una altra que es pot acompanyar amb una bona amanida o un arròs (o el que us vingui de gust).

INGREDIENTS (3-4 persones)

- 500ml d'aigua pel vapor
- 1 pebrot gran vermell (si en teniu de groc, un de groc i un de vermell no gaire gran)
- 1 pebrot verd
- 500g de pollastre contramuslo
- 6 tomàquets xerry
- sal
- pebre
- oli d'oliva

Per la vinagreta:

- 15g de suc de llimona
- 1 dent d'all
- 4 branques de julivert fresc
- 10g de mostassa dijon suau
- 50g d'oli d'oliva
- 30g d'ametlla

ELABORACIÓ:

Es tallen les pebrots a làmines i es posen al recipient varoma. Es col·loca el pollastre a la safata varoma i es posa l'aigua al vas i al cim el recipient més la safata ben tapada. Es programa 35 minuts/varoma/velocitat 2.
Un cop passat el temps, es posen les làmines de pebrot en una plata amb el pollastre tallat a làmines també. Es tallen els tomàquets xerry per la meitat i també es posen a la plata amb un polsim de sal, pebre i un raig d'oli d'oliva.
Es neteja el vas i es fa la vinagreta. Es posa el suc de la llimona, l'all, el julivert, la mostassa i l'oli d'oliva al vas i es tritura 15 segons/velocitat 10. Es tira pel cim de la plata amb les ametlles i ja es pot menjar.
A la recepta original hi ha 50g d'olives negres i es trituren amb el demés, jo no en vaig posar perquè no ens agraden.


Amanida de pebrots i pollastre (falten les ametlles a la foto)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada