INGREDIENTS (3-4 persones)
- 500ml d'aigua pel vapor
- 1 pebrot gran vermell (si en teniu de groc, un de groc i un de vermell no gaire gran)
- 1 pebrot verd
- 500g de pollastre contramuslo
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIDoijrOQst8QquJR5q39Vkcwnd7-8JFrE-9tupSB7CjtrGT71ei_g3sBUYigHORARbmfQ7YePQQDhkqtTKxcAmwWZM-fAfDC3TQeM9HFAW8-DD9lY3jaqpqdU66wW5m-cYJVNQpB69g/s200/thermomix.jpg)
- sal
- pebre
- oli d'oliva
Per la vinagreta:
- 15g de suc de llimona
- 1 dent d'all
- 4 branques de julivert fresc
- 10g de mostassa dijon suau
- 50g d'oli d'oliva
- 30g d'ametlla
ELABORACIÓ:
Es tallen les pebrots a làmines i es posen al recipient varoma. Es col·loca el pollastre a la safata varoma i es posa l'aigua al vas i al cim el recipient més la safata ben tapada. Es programa 35 minuts/varoma/velocitat 2.
Un cop passat el temps, es posen les làmines de pebrot en una plata amb el pollastre tallat a làmines també. Es tallen els tomàquets xerry per la meitat i també es posen a la plata amb un polsim de sal, pebre i un raig d'oli d'oliva.
Es neteja el vas i es fa la vinagreta. Es posa el suc de la llimona, l'all, el julivert, la mostassa i l'oli d'oliva al vas i es tritura 15 segons/velocitat 10. Es tira pel cim de la plata amb les ametlles i ja es pot menjar.
A la recepta original hi ha 50g d'olives negres i es trituren amb el demés, jo no en vaig posar perquè no ens agraden.
![]() |
Amanida de pebrots i pollastre (falten les ametlles a la foto) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada