INGREDIENTS (2 persones):
- 200g d'arròs
- 450ml d'aigua calenta
- 40g de formatge parmesà en pols
- 40g de ceba (petita)
- 30g de mantega
- 35g de vi blanc per cuinar
- 1/2 pastilla de brou de carn
- 1 pessic de sal
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba al vas i es tritura 3 segons/velocitat 7. S'afegeix la meitat de la mantega i es sofregeix 3 minuts/100º/velocitat 1. S'afegeix l'arròs i s'ofega 3 minuts/100º/velocitat 1/gir esquerra sense posar el cubilet.
S'aboca el vi i es programa 1 minut/100º/velocitat 1/gir esquerra sense posar el cubilet. Mentrestant, es posa l'aigua en una olla fins que bull.
Es tira l'aigua calenta al vas amb el pessic de sal, la mitja pastilla de brou i es programa 13 minuts/100º/velocitat 1/gir esquerra. S'aboca en una font i es tira la mantega que falta a trossos més el parmesà en pols i es va barrejant fins que fongui.
Millor menjar al moment.
![]() |
Risotto al parmesà |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada