dilluns, 1 d’agost del 2016

PASTA DE FULL AMB CEBA CARAMEL.LITZADA, TONYINA, ANXOVES I OLIVES NEGRES

No és la primera vegada que faig aquesta pasta de full per un pica-pica. Queda ben presentada i sol agradar a tothom sempre i quan agradin els ingredients. A més, és molt fàcil de cuinar, l'únic que necessita una mica de temps és fer la ceba caramel·litzada.

INGREDIENTS:

- 1 massa de pasta de full
- ceba caramel·litzada de 3 cebes grosses perquè redueix molt
- 3 llaunes de tonyina
- un paquet petit d'anxoves
- un pot petit d'olives negres
- 1 ou

ELABORACIÓ:

S'estén la pasta de full en una plata per anar al forn. Es bat l'ou i es pinta les vores de la pasta de full.
Es posa pel cim la ceba caramel·litzada i es deixa un dit sense res en tots els costats. Tot seguit, s'hi tiren les llaunes de tonyina per a tota la pasta de full i anxoves segons el gust tallades o senceres. També, unes quantes olives negres.
Es precalenta el forn a 180º i tot seguit s'entra la plata al forn i es cou durant uns 15 minuts.

Pasta de full salada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada