![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiH0D7gIvYxoMuON3Ou0WIWaKp-g_ErEPPY5kBkZBd30PArpQmCV0lqw5daJLKTvnAO1gua1fnrT9MZR3YKHyhvPtWPG5EihnLaEne4UsvNIXQgmci-t2qM7S6LV2oNqp3pMYKb7orTRw/s200/thermomix.jpg)
- 1 sobre de 8 racions de flam Royal
- 250g d'avellanes torrades sense sal
- 1l de llet
- 50g de sucre
ELABORACIÓ:
Es tritura l'avellana 5 segons/velocitat 5 i es reserva unes 2-3 cullerades en un bol. Mentrestant, es posa el caramel del flam Royal al motlle.
S'afegeix la llet, el preparat del flam i el sucre al vas i es programa 10 minuts/90º/velocitat 5. Es posa la preparació al motlle i es deixa reposar 1h. En acabat, es posa a la nevera un mínim de 5h. Recomano fer-lo el dia abans.
A l'hora de servir, es desemmotlla el flam i es tira l'avellana reservada pel cim.
![]() |
Flam d'avellana |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada