dilluns, 1 d’agost del 2016

TORRADA AMB PERNIL, ESPÀRRECS, FORMATGE BRIE I OUS DE GUATLLA

Una torrada ben senzilla i que queda molt ben presentada per un sopar de divendres. No havia provat mai els ous de guatlla i no és la primera vegada que els faci servir!

INGREDIENTS (2 persones):

- 3 llesques de pa
- un manat d'espàrrecs verds
- 3-5 talls de pernil salat
- 6 talls de formatge brie
- 6 ous de guatlla
- tomàquet de xucar
- oli

ELABORACIÓ:

Es torra el pa pels dos costats i es xuca amb tomàquet i un bon raig d'oli. Es posa al cim els talls de pernil amb dos tallets de formatge brie.
Es couen els espàrrecs verds en una planxa i s'agafa la part de dalt i es posa a la torrada (la part més de baix es pot menjar perfectament sense la part final que normalment s'ha de treure).
S'agafa una paella petita i s'hi posa oli. Quan estigui roent, es fan els ous de guatlla i es van posant al cim del pa amb tot el demés.

Torrada de pernil salat, espàrrecs verds, formatge brie i ous de guatlla


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada