INGREDIENTS (3-4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFuiNOpndzwLk9hcSFY5Wc8K2USumUAuBOx7q61YdTsrMWlhtds5eWXrgMHGhJaNFyzU5jtJxSa92FS_rhVL-SbA_AoTR3xQlzLlQnv-bzg6I6Lmf6WgsnmM0sT3MpnkNnVK5Jea4yGw/s200/thermomix.jpg)
- 2 dents d'all
- julivert
- 150g de ceba
- 100g de pebrot vermell
- 50ml d'oli d'oliva
- 100g de tomàquet natural triturat
- 80ml de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- sal
- 800ml de caldo de carn
- 330g d'arròs
- sal i colorant o safrà
ELABORACIÓ:
S'ha de tallar el costelló a trossos si el carnisser no us ho ha tallat en el moment de compra'l-se.
Es fa una picada amb els alls i el julivert al vas tot programant 5 segons/velocitat 5 i es reserva. Sense rentar el vas, es pica la ceba, el pebrot i l'oli programant 4 segons/velocitat 4. Baixar la resta d'ingredients de la paret i sofregir 8 minuts/varoma/velocitat cullera. S'afegeix el tomàquet, la costella de porc i vi blanc i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i es treu el cubilet per deixar evaporar el vi. S'incorpora el caldo de carn, la fulla de llorer i la sal i es calenta 20 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Per últim, s'afegeix l'arròs, la pica d'all i julivert i el colorant o safrà i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Es bolca en una plata i es deixa reposar 5 minuts abans de servir.
![]() |
Arròs melós amb costella de porc |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada