dijous, 2 de novembre del 2017

ARRÒS MELÓS AMB COSTELLA DE PORC

Un altre arròs que val molt la pena de cuinar. I com tots els arrosos, en cas que hàgiu de fer tapers sempre en sobre per un o dos menjades si aquell dia només en mengeu dos persones. És un dels arrosos que no dubto en repetir-lo un altre dia.

INGREDIENTS (3-4 persones):

- 600g de costella de porc
- 2 dents d'all
- julivert
- 150g de ceba
- 100g de pebrot vermell
- 50ml d'oli d'oliva
- 100g de tomàquet natural triturat
- 80ml de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- sal
- 800ml de caldo de carn
- 330g d'arròs
- sal i colorant o safrà

ELABORACIÓ:

S'ha de tallar el costelló a trossos si el carnisser no us ho ha tallat en el moment de compra'l-se.
Es fa una picada amb els alls i el julivert  al vas tot programant 5 segons/velocitat 5 i es reserva. Sense rentar el vas, es pica la ceba, el pebrot i l'oli programant 4 segons/velocitat 4. Baixar la resta d'ingredients de la paret i sofregir 8 minuts/varoma/velocitat cullera. S'afegeix el tomàquet, la costella de porc i vi blanc i es cou 10 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera i es treu el cubilet per deixar evaporar el vi. S'incorpora el caldo de carn, la fulla de llorer i la sal i es calenta 20 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Per últim, s'afegeix l'arròs, la pica d'all i julivert i el colorant o safrà  i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Es bolca en una plata i es deixa reposar 5 minuts abans de servir.


Arròs melós amb costella de porc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada