INGREDIENTS:
Per la coca:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxyMwRI2nDaP0k2TvMiUuN9dvn0RbY9kgTMKyvhTOCvPFGMY48vkfvB4FOY4EdgErhe1nvU9NDxsN7GcSRvbVEAcFbQlmfQbKIe6_CGUDmXqekf1UF3Y9ojqrEXQ9EsgAOBKRViZIzQg/s200/thermomix.jpg)
- 3 ous
- 110ml d'oli girasol
- 190g de sucre
- 220g de farina de reposteria
- 1 cullerada sopera de llevat en pols royal
Per la cobertura de xocolata:
- 100g de sucre
- 70g de cacao o nesquik
- 2 cullerades soperes de mantega
- 4 cullerades soperes de llet
ELABORACIÓ:
Es pulseritza el sucre de la coca 10 segons/velocitat 7 i es reserva. Es posen les pastanagues a trossos al vas i es tritura 3 segons/velocitat 6. Es baixa la resta de la paret del vas i es torna a programar 3 segons/velocitat 6. S'afegeix els ous i l'oli i es programa 5 minuts/37º/velocitat 3. S'afegeix la farina, el sucre pulveritzat i la llevadura en pols i es programa 15 segons/velocitat 5. S'agafa un motlle i s'una amb oli o mantega i s'hi posa la massa. Es precalenta el forn a 180º i es posa la coca uns 30 minuts.
Per la cobertura de xocolata, es posa al vas tots els ingredients i es programa 5 minuts/90º/velocitat 3. Es vessa al cim de la coca calenta i es deixa refredar fins que qualli.
![]() |
Coca de pastanaga amb cobertura de xocolata |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada