dimecres, 8 de novembre del 2017

PASTA AMB XAMPINYONS, BAICON I NATA

Us presento una altra manera de menjar la pasta ràpida a l'hora de cuinar. Aquesta recepta era pasta amb xampinyons i nata però per fer un plat únic vaig afegir-hi baicon. La nata es pot canviar per llet ideal.

INGREDIENTS (3-4 persones):

- 330g de pasta
- 60g de ceba
- 30ml d'oli d'oliva
- 300g de xampinyons laminats
- 1 culleradeta de sal
- polsim de pebre
- 200ml de nata líquida o ideal
- una terrina de baicon

ELABORACIÓ:

Per anar més ràpids, es posa una olla al foc amb aigua i es cou la pasta. Mentrestant, es posa la ceba tallada a quarts al vas amb l'oli i es programa 3 segons/velocitat 5 i 4 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeixen els xampinyons laminats, la sal i el pebre i es cou 6 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. En una paella es cou el baicon i un cop cuit, s'incorpora la nata i al cap d'una estona la salsa de xampinyons (treure l'aigua si n'ha quedat al vas abans d'afegir a la nata). Es cou a foc lent uns minuts. Un cop la pasta estigui cuita, s'escorre l'aigua i es posa la pasta en una plata. S'afegeix la salsa pel cim de la pasta i es pot servir el moment.

Pasta amb xampinyons, baicon i nata


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada