INGREDIENTS (surten unes 50 galetes):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkB7kFHFjfwhyTSDnW6nU9sc4rXK-VDQfSOaRP8g2HOLlsnfPUReJv-bLaxLQ97faW6M_eULVqRpfdblun_3xIujw55fhh_S4HyJTXPyfQT_9P86FppOUy9-v6hjQNrJ2iI30UEJYJxA/s200/thermomix.jpg)
- 100g d'avellanes
- 330g de farina
- polsim de sal
- culleradeta de llevat royal
- 220g de mantega
- 100g sucre moré
- 100g sucre blanc
- culleradeta d'essència de vainilla
- 2 ous
- 150g perlites de xocolata
ELABORACIÓ:
Es pica l'avellana 10 segons/velocitat 5-10 (ha de quedar molt fina). S'afegeix la farina, la sal i el llevat i es barreja 10 segons/velocitat 5-10. S'incorpora la mantega (es desfà al microones prèviament per tal que sigui tova), el sucre morè i blanc, la vainilla i els ous i es mescla 20 segons/velocitat 5. Es mescla amb l'espàtula i es posa la massa en un bol. S'incorpora uns 100g de perlites de xocolata a la massa i es barreja amb les mans per tal d'integrar les perlites a tota la massa.
Es precalenta el forn a 180º a dalt i a baix. Es posa paper de cuina a la plata que anirà al forn. Es fan unes boletes petites i es posen unes 3 perlites al cim tot aixafant la galeta amb les mans al cim de la plata. Es forneja durant 10-12 minuts. Hauràs de fer més d'una fornada. Es deixen reposar i refredar abans de menjar.
![]() |
Galetes cookies |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada