![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjX34zal2Yn4fBJ5VIgaF6IbCMqWFzkA_eLutWJzZ9ziKMwle1f1NkWi6IGW-uwQiNJ-MkFJiu-LYGAEf8EK09hXtTbuFMErCaMB447gAMk11FCqCfTHH3i9mmnLC4KbnIQe4SEap3Wwg/s200/thermomix.jpg)
- 30g de ceba
- 20ml d'oli d'oliva
- 100g de salmó fumat
- 170ml de nata líquida per cuinar
- 200g de pasta (macarrons en el meu cas)
- 1 rovell d'ou
- formatge ratllat per a gratinar
- mantega, sal i orenga
ELABORACIÓ:
S'agafa una olla amb aigua per bullir-hi la pasta (es pot fer amb la thermomix però així es va més ràpid). Mentrestant, es posa la ceba i l'oli al vas i es programa 4 segons/velocitat 4, es baixen els ingredients de la paret del vas i es cou 3 minuts/100º/velocitat 1. Es talla el salmó a trossos petits i es barreja amb el rovell d'ou batut. S'afegeix la nata, la sal, l'orenga, l'ou batut amb el salmó al vas i es programa 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'encén el forn en posició per gratinar.
Quan la pasta està cuita, es posa en una plata per anar al forn amb la salsa anterior i es barreja homogèniament amb l'espàtula. Es posa el formatge ratllat pel cim amb algun tros de mantega per tal que ajudi a rossejar i es col·loca la plata al forn. Es deixa rossejar segons el nostre gust.
![]() |
Macarrons amb salmó fumat |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada