dijous, 2 de novembre del 2017

PASTA A LA CARBONARA AMB SALMÓ FUMAT

Una altra manera de cuinar la pasta que si us agrada el salmó, segur que també us encantarà aquesta recepta. Molt fàcil de cuinar i es pot menjar com a plat únic o acompanyat amb un tall de carn.

INGREDIENTS (3-4 persones):

- 30g de ceba
- 20ml d'oli d'oliva
- 100g de salmó fumat
- 170ml de nata líquida per cuinar
- 200g de pasta (macarrons en el meu cas)
- 1 rovell d'ou
- formatge ratllat per a gratinar
- mantega, sal i orenga

ELABORACIÓ:

S'agafa una olla amb aigua per bullir-hi la pasta (es pot fer amb la thermomix però així es va més ràpid). Mentrestant, es posa la ceba i l'oli al vas i es programa 4 segons/velocitat 4, es baixen els ingredients de la paret del vas i es cou 3 minuts/100º/velocitat 1. Es talla el salmó a trossos petits i es barreja amb el rovell d'ou batut. S'afegeix la nata, la sal, l'orenga, l'ou batut amb el salmó  al vas i es programa 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'encén el forn en posició per gratinar.
Quan la pasta està cuita, es posa en una plata per anar al forn amb la salsa anterior i es barreja homogèniament amb l'espàtula. Es posa el formatge ratllat pel cim amb algun tros de mantega per tal que ajudi a rossejar i es col·loca la plata al forn. Es deixa rossejar segons el nostre gust.


Macarrons amb salmó fumat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada