INGREDIENTS (4 persones):
- 1l d'aigua
- paper d'alumini
- 4 pomes reineta
- 4 cullerades sucre morè
- 1/2 cullerada de canyella en pols
- 4 pals de canyella
- 4 trossos de mantega
ELABORACIÓ:
Es posa l'aigua al vas i es calenta 10 minuts/varoma/velocitat 2. Mentrestant es treu el cor de les pomes i es fan uns talls a la part superior en forma de creu o en cercles. En un bol, es mescla el sucre morè i la 1/2 culleradeta de canyella en pols.
En el recipient varoma es posa el paper d'alumini el suficient més gran per tal que abrigui les pomes. Es col·loquen les pomes juntes al cim del paper de plata i s'hi tira la mescla del bol pel cim amb un tros de mantega i el pal de canyella. S'abriguen les pomes però ha de quedar un forat per tal que surti el vapor (veure la foto primera). Un cop estigui l'aigua cuita, es posa el recipient varoma al cim amb la seva tapa i es programa 20 minuts/varoma/velocitat 2. Si veieu que no han quedat del tot cuites, poseu uns minuts més. En el meu cas, estaven el punt perfecte amb el temps indicat. Es serveixen calentes si ve de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada