dimecres, 11 d’abril del 2018

AMANIDA DE POP, GAMBES I PALETS DE CRANC

Aquesta recepta l'he trobada al bloc de lacuinadelestany i jo l'he modificat una mica. És una amanida que de cares el bon temps la tornaré a cuinar de ben segur. És fresca, lleugera i sana.

INGREDIENTS (2-3 persones):

- 150g de gambetes congelades
- 150g de rodanxes de pop
- 100g de palets de cranc
- 100g de pebrot verd
- 100g de pebrot vermell
- 200g de ceba
- 80g d'oli d'oliva
- 20g de vinagre
- sal

ELABORACIÓ:

Es descongela unes hores abans les gambetes i les rodanxes de pop (en cas que siguin congelades).
Es posa el vas el pebrot vermell i verd, la ceba, l'oli i la sal i es programa 5 segons/velocitat 4. Es posen les verdures en un bol amb les gambetes, rodanxes de pop i palets de cranc tallats i es barreja bé amb l'espàtula. Es deixa reposar unes hores a la nevera (millor fer-lo la nit abans).

Amanida de pop, gambes i palets de cranc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada