![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1PcIEiB_6i11cDcNg9k-BH25IIWuxS1FP1tXEF2EcLgZ5SA6dDUXP5e5328ejRhzOMp051XHo7nMFp9vcfPpd58Y3iev28OoQCkKGZTKM6ELjtn5n_Tia0a5RHX8DF3v355c-T1T7Ng/s200/thermomix.jpg)
- 220ml d'aigua
- 500g de farina de fajol
- 1 cullerada de sal
- 1 ou
- 50ml d'oli d'oliva
- 25g de llevat premsat fresc
ELABORACIÓ:
Es posa l'aigua al vas i s'escalfa 1 minut/37º/velocitat 1. S'afegeix el llevat i es remena 10 segons/velocitat 2. S'afegeix la farina, l'oli, l'ou i la sal (per aquest ordre) i es programa 5 segons/velocitat 3. S'amassa 2 minuts/velocitat espiga. Es fa una bola i es deixa reposar en un bol prèviament untat amb oli durant 30 minuts. Es fan 3 boles per a 3 masses de pizza. Les que no es cuinin el moment, igualment s'estén la massa com si l'anéssim a cuinar i s'enrotlla amb paper de forn i es congela. Si es congela amb una bola, quan es descongela i es vol aplanar la massa es trenca. Es pot farcir del que es vulgui o es tingui per casa, com totes les pizzes.
![]() |
Pizza amb massa de fajol |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada