INGREDIENTS (3 persones si és plat únic):
- 150g de ceba
- 3 dents d'all
- 30ml d'oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- 120g de pernil salat en tacos
- 100ml de vi blanc
- 1 culleradeta de postre maizena
- 50g de tomàquet fregit
- 1/2 pastilla de caldo de carn
- 500g de pèsols congelats
- 75ml d'aigua
- 3 ous
- pebre, nou moscada i sal
ELABORACIÓ:
Es pica la ceba i els alls durant 2 segons/velocitat 5. Es baixen els trossos de la paret i s'afegeix l'oli i la fulla de llorer i es sofregeix 8 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el pernil salat i es cou 2 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Es disolt la maizena amb el vi blanc i s'afegeix al vas i es programa 1 minut/100º/gir esquerra/velocitat cullera i sense cubilet. Es col·loca la papallona i s'afegeix el tomàquet, la 1/2 pastilla de caldo de carn, els pèsols, l'aigua, la sal, el pebre i la nou moscada i es programa 14 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. En cas que els pèsols no estiguin cuits, es cou 2 minuts més. Es trenquen els ous i es posen en un plat. Es programa 2 minuts/100º/velocitat cullera i es van tirant els ous pel bocal. Quan acabi, es deixa reposar 5 minuts en una plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada