dimarts, 17 d’abril del 2018

CUIXES DE POLLASTRE AMB PATATES I ALL

Un plat de carn bo i que no comporta molta feina però si que requereix cert temps entre coure's al varoma i després al forn. Es pot menjar de segon o com a plat únic acompanyat d'una bona amanida. Les cuixes queden toves i es desfan amb facilitat. No es necessiten gaire ingredients.

INGREDIENTS (2-3 persones):

- 6 cuixes de pollastre
- 2-3 patates
- 8 dents d'all
- 40 ml d'oli
- 1 culleradeta d'all en pols
- 1 culleradeta d'oregan
- 1 culleradeta de sal
- pebre segons el gust
- 100ml de vi blanc

ELABORACIÓ:

Es tallen les patates a tacos com si fos per fer verdura i els alls a làmines. Es posen les patates i les cuixes de pollastre en una bossa de rostir. Es posa l'oli amb els alls al vas i es sofregeix 10 minuts/varoma/velocitat cullera/sense cubilet. S'afegeix l'all en pols, l'oregan, la sal, el pebre i el vi blanc i es tritura 10 segons/velocitat 4. Es tira tot a la bossa de sortir amb les patates i les cuixes i es remena bé per tal que tot quedi ben integrat. Es tanca la bossa i es posa al fons del varoma. Es renta el vas i s'afegeix 1 litre d'aigua. Es col·loca el varoma al cim amb la bossa de rostir a dins i la tapa i es programa 30 minuts/varoma/velocitat 2. Quan acabi el temps, es gira la bossa i es torna a programar 30 minuts/varoma/velocitat 2. Es treu tot de la bossa i es posa en una plata per anar al forn. Es gratina uns 15 minuts a 180º fins que quedi una mica daurat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada