![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHa5di7geidHjdQOeIAaXUkCFyXt7ncls6Gx0RQNGJq9WL7I33ZHB40cNSapmte2g6gdAaiG5gMIy3_fttew0RbkGQS2lUcNsAYZTxxUc5uUXY3VAsV6PjTQpcll62NwUuYEL6DwNqjw/s200/thermomix.jpg)
INGREDIENTS:
- 200g d'ametlla marcona crua
- 60g d'arròs
- 150g de sucre
- 500ml de llet
- Pell d'una llimona
- Rama de canyella
- sal
ELABORACIÓ:
Es posa l'arròs al vas i es programa 60 segons/velocitat 5-10 fins que quedi una textura de farina. Es reserva i s'hi posen les ametlles i es tritura 60 segons/velocitat 5-7. S'afegeix el sucre, la llet, la pell d'una llimona, la rama de canyella i un polsim de sal. Es cou durant 20 minuts/90º/velocitat cullera. Es deixa reposar en el mateix vas i es cola amb el cistell i els ingredients que queden al cistell s'exprimeixen amb la espàtula. Es col·loca el líquid al vas i s'acaba de tritura 2 minuts/velocitat 10.
Es programa 10 minuts/90º/velocitat 3 i es va afegint la farina d'arròs pel bocal. Abans que es refredi, es posen en platets i es deixen refredar a la nevera. Abans de servir, s'afegeix canyella en pols pel cim.
![]() |
Menjar blanc |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada