dilluns, 18 d’abril del 2016

TRENA SALADA DE BAICON I FORMATGE BRIE

Les trenes sempre les havia fet dolces i mai salades, no obstant penso que és una bona opció per un pica-pica. A més, segur que agrada a tothom!

INGREDIENTS:

- 1 làmina de pasta de full (lidl)
- un paquet de baicon de tires
- formatge brie
- 1 ou
- orenga

ELABORACIÓ:

S'agafa la làmina de pasta de full i s'estira amb el corró. Per fer la trena, es marquen 3 parts des de la banda més curta i a la del mig s'hi estén les tires de baicon i talls de formatge brie pel cim (es podrien afegir uns quants dàtils però no en vaig posar perquè no a tothom li agrada). A les altres dos parts, es fan diagonals en el mateix sentit i es van trenant una al cim de l'altre. Es bat un ou en un plat i amb un pinzell es pinta la trena. Es posa una mica d'orenga pel cim i ja pot anar al forn durant uns 15 minuts a 200º. 

Mitja trena de baicon i formatge brie

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada