dilluns, 11 d’abril del 2016

ORADA A LA TARONJA AMB PORRO

Una recepta molt sana que es pot fer per dinar o sopar un dia de cada dia perquè amb 25 minuts el plat pot estar a taula. El peix és molt recomanable i més si es fa al vapor. Es pot acompanyar amb una bona amanida i així tens un àpat ben sa.

INGREDIENTS (2 persones):

- 2 orades tallades a filets
- 50g de mantega
- 50g de ceba
- 25ml de vi blanc
- 80ml de suc de taronja
- 100ml d'aigua
- 1 porro (la part blanca)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal, pebre i pell d'una taronja

ELABORACIÓ:

Es posa en el vas la mantega i la ceba i es programa 3 minuts/100º/velocitat 4.
S'incorpora el vi blanc, el suc de la taronja i l'aigua. S'agafa el cistell i s'hi posa el porro tallat a rodanxes i s'afegeix el cistell al vas. Es programa 5 minuts/100º/velocitat 1.
Mentrestant, es posa la orada a la plata del varoma, s'hi posa la sal, el pebre, uns talls de taronja i l'oli d'oliva. Quan acaba el programa anterior, s'afegeix la plata varoma al cim del vas i es programa 15 minuts/varoma/velocitat 1. La orada ja es pot posar al plat i es treu el cistell amb els porros i s'afegeixen al plat. Per últim, es tritura la sala programant 30 segons/velocitat 7. Es tira la salsa pel cim del peix.

Orada a la taronja amb porro


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada