INGREDIENTS (2 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj36JOstX6SUQr7FVBneR8vUSxMnaRcr1C5s2MRJK99jVoZlG3ya77n9b5HaLVgaFzA0E-1W2VS2lPPuyTi9sfGfk3ZC5eg0kdERRWba1XDlZkOAL3gB9H4vnLNOeEdD_Hjb-yxY2zSvg/s200/thermomix.jpg)
- 2 orades tallades a filets
- 50g de mantega
- 50g de ceba
- 25ml de vi blanc
- 80ml de suc de taronja
- 100ml d'aigua
- 1 porro (la part blanca)
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal, pebre i pell d'una taronja
ELABORACIÓ:
Es posa en el vas la mantega i la ceba i es programa 3 minuts/100º/velocitat 4.
S'incorpora el vi blanc, el suc de la taronja i l'aigua. S'agafa el cistell i s'hi posa el porro tallat a rodanxes i s'afegeix el cistell al vas. Es programa 5 minuts/100º/velocitat 1.
Mentrestant, es posa la orada a la plata del varoma, s'hi posa la sal, el pebre, uns talls de taronja i l'oli d'oliva. Quan acaba el programa anterior, s'afegeix la plata varoma al cim del vas i es programa 15 minuts/varoma/velocitat 1. La orada ja es pot posar al plat i es treu el cistell amb els porros i s'afegeixen al plat. Per últim, es tritura la sala programant 30 segons/velocitat 7. Es tira la salsa pel cim del peix.
![]() |
Orada a la taronja amb porro |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada