És copiat del bloc de la cuinadelestany amb algunes petites modificacions. Conté verduretes, peix i carn i per tant, pot ser perfectament un plata únic acompanyat amb una bona amanida.
INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggC8fGzysMyKObXTO4bJMOCVRQpICV7A073pocgXqTPH24M9D4JpJSZl-YjdgreZBTbvLnxz0WGQeuBlia7E6xIX4Z0bIG8VMaSrkGzeHK6b5BuXu2cHJni9rNseqwXiLMDJkw54dIqQ/s200/thermomix.jpg)
- 2 grans d'all
- 30g d'oli d'oliva
- 150g de pebrot vermell
- 1 ceba
- 60g de tomàquet ratllat
- 300g de sèpia neta tallada a daus
- 500g de costelló de porc tallat
- 200g de minestra de verdures
- 800g d'aigua
- 1 pastilla de brou de carn
- Safrà
- 250g d'arròs rodó
ELABORACIÓ:
Es posa l'oli al vas amb els alls pelats i es programa 4 minuts/120º/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el costelló i la sèpia i es sofregeix durant 10 minuts/120º/gir esquerra/velocitat cullera. Es retira la carn i la sèpia del vas i es deixa el suc al vas.
S'incorpora la ceba i el pebrot i es tritura 3 segons/velocitat 5 i es sofregeix 7 minuts/120º/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el tomàquet ratllat i es torna a sofregir 6 minuts/12º/gir esquerra/velocitat cullera.
Tot seguit, s'incorpora el costelló i sèpia reservat amb la minestra de verdures i es programa 7 minuts/120º/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix l'aigua amb una pastilla de brou més un polsim de safrà i es calenta 10 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Un cop l'aigua calenta s'incorpora l'arròs i es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. Es posa l'arròs en una safata i es deixa reposar uns 5 minuts i ja es pot servir.
![]() |
Arròs caldós de costelló i sèpia amb verduretes |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada