INGREDIENTS (2-3 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeMOwsvLQUKulS9jXFVNmmImbs3dt8Du6c6cvGvuY9Fh-BWUCL9yMkM6l49SDRKzQRj3ip5sFtPSuRq2NEEZPo9yt_0Vt1Cfy1pwnO583gqMUYBHAyyvA12-2D-p7XYZ_tqjo2zLEZLQ/s200/thermomix.jpg)
- enciam
- 1650g d'aigua
- 1 mango madur
- 50g d'oli d'oliva
- 15g de vinagre de poma
- un pessic de sal
- tomàquets xerry
- nous
- panses
ELABORACIÓ:
Es posa el bacallà a una bossa de rossejar, es posa una mica d'oli i es treu tot l'aire i es fa un nus.
Es posa l'aigua al vas i es programa 4 minuts/60º/velocitat 1. Un cop l'aigua calenta, es posa el cistell al vas amb la bossa de bacallà i es torna a programar 10 minuts/60º/velocitat 1.
Mentrestant, es pela el mango. Es guarda la meitat del mango per fer daus per l'amanida i amb l'altra meitat es fa la salsa.
Un cop cuit el bacallà, es treu l'aigua i es renta el vas. Tot seguit, s'hi posa la meitat del mango i es tritura 20 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli, el vinagre i la sal i es barreja 15 segons/velocitat 7. Es posa la salsa en un bol petit.
Es prepara l'amanida, tot posant l'enciam, els tomàquets xerry, les nous, les panses, els daus de mango, el bacallà esqueixat i la salsa de mango pel cim.
![]() |
Amanida de bacallà amb vinagreta de mango |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada