dimecres, 27 de juliol del 2016

AMANIDA DE BACALLÀ AMB VINAGRETA DE MANGO

Aquests dies amb tanta calor no em ve gaire de gust la carn i per això és el moment de preparar diferents plats més frescos i lleugers. Us proposo aquesta amanida que és ràpida de fer i tots els ingredients són molt sans. Si us agrada el bacallà i el mango és molt recomanable.

INGREDIENTS (2-3 persones):

- 250g de bacallà dessalat i esqueixat
- enciam
- 1650g d'aigua
- 1 mango madur
- 50g d'oli d'oliva
- 15g de vinagre de poma
- un pessic de sal
- tomàquets xerry
- nous
- panses

ELABORACIÓ:

Es posa el bacallà a una bossa de rossejar, es posa una mica d'oli i es treu tot l'aire i es fa un nus.
Es posa l'aigua al vas i es programa 4 minuts/60º/velocitat 1. Un cop l'aigua calenta, es posa el cistell al vas amb la bossa de bacallà i es torna a programar 10 minuts/60º/velocitat 1.
Mentrestant, es pela el mango. Es guarda la meitat del mango per fer daus per l'amanida i amb l'altra meitat es fa la salsa.
Un cop cuit el bacallà, es treu l'aigua i es renta el vas. Tot seguit, s'hi posa la meitat del mango i es tritura 20 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli, el vinagre i la sal i es barreja 15 segons/velocitat 7. Es posa la salsa en un bol petit.
Es prepara l'amanida, tot posant l'enciam, els tomàquets xerry, les nous, les panses, els daus de mango, el bacallà esqueixat i la salsa de mango pel cim.

Amanida de bacallà amb vinagreta de mango


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada