![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPwq5Uv6VqwVPRopVSuJRmTZkoX3QxtrbHunS3PdX0jqOQjngv5EO-jvC58w9J12DtJJefJQ23wN9m37khs2mKk73k8jXfEMtBYSSW8ye68em-iP9VGyCBy2cxhdZ6aBWkClv3E0zWQg/s200/thermomix.jpg)
- 2 plàtans mascle (no gaire madurs)
- 4 ous
- 100g d'aigua
- 300g de farina de fajol
- 20g de llevat fresc
- 1 culleradeta plena de sal
ELABORACIÓ:
Es tallen els platans i es posen al vas amb tots els ingredients. Es programa 30 segons/velocitat 5. Ha de quedar ben barrejat, si veieu que no hi queda, marqueu uns segons més. Es posa la mescla en un motlle de silicona prèviament untat amb oli d'oliva i es deixa llevar 1h aproximadament.
S'escalfa el forn a 180º. Es posa el motlle al forn durant 45 minuts. Es deixa refredar i ja es pot menjar.
![]() |
Pa de plàtan i farina de fajol |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada