INGREDIENTS (8-10 persones):
- 150g de xocolata blanca fondant
- 150g de xocolata negre fondant
- 180g de galetes oreo
- 70g de mantega
- 320g de formatge philadelphia
- 100g de sucre
- 370g de nata per muntar
- 170 de iogurt natural
- 10 làmines de gelatina
ELABORACIÓ:
Es posa la xocolata blanca al vas i es trosseja 15 segons/velocitat 7 i es reserva en un plat. Ara es posa la xocolata negre i també es trosseja 15 segons/velocitat 7 i es reserva en un altre plat.
S'agafen les galetes oreo i es posen al vas i es trosseja 15 segons/velocitat 7. S'afegeix la mantega a trossos i es mescla 4 minuts/50º/velocitat 1. S'agafa la pasta de les galetes i s'estén en un motlle rodo amb les mans o amb el tap de la thermomix. Es deixa al motlle a la nevera.
Es renta al vas i s'afegeix el formatge philadelphia i el sucre i es mescla 20 segons/velocitat 4. Es posa la papallona al vas i s'hi tira la nata i el iogurt i es mescla 1 minut/velocitat 3,5.
Mentrestant es posen les làmines de gelatina amb aigua templada i es deixen hidratar. Un cop hidratades es posen en una olleta i es desfà al foc lent. Un cop foses es tira a la preparació del vas. Es programa 15 segons/velocitat 3. Es separa la crema del vas en dos bols (un serà la xocolata blanca i l'altre la negra).
S'agafa la xocolata blanca i uns 100g d'un bol de crema i es posa al vas. Es programa 2,5 minuts/37º/velocitat 2. Es retira i es mescla en el bol que s'ha tret part de la crema. Es barreja bé fins que quedi un massa homogènia i sense grumolls. Es fa el mateix amb la xocolata negre i l'altre bol.
Un cop tinguem els dos bols, un de xocolata blanca i l'altre negre, ben barrejat i sense cap grumoll, es treu el motlle de la nevera i es va tirant la massa de cada bol alternativament per tal de fer diferents capes i formes de les xocolates.
Es deixa refredar a la nevera un mínim de 5 hores.
![]() |
Pastís amb formatge i dos xocolates |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada