dijous, 12 de gener del 2017

COCA DE CARABASSÓ, LLIMONA I GINGEBRE

Aquesta coca la vaig portar a la feina per celebrar el meu aniversari i un cop la van provar, totes van dir que la farien a casa. No cal que digui res més, totalment recomanable. Té un gust i una textura perfecte i a més, porta carabassó tot i que amb tots els altres ingredients pràcticament no es nota. 

INGREDIENTS:
- Mantega per untar el motlle
- 150g de farina integral
- 50g de maizena o farina normal
- polsim de sal
- 1 sobre de llevat royal
- 300g de carabassó amb pela
- 150g de sucre morè
- la pell d'una llimona
- 10g de gengibre fresc o polsim de gingebre
- 3 ous
- 1 iogurt natural
- 50g de coco ratllat
- 80g d'oli de girasol

ELABORACIÓ:

S'unta el motlle amb mantega. Es precalenta el forn a 180º. 
S'afegeix el vas les farines, la sal i el llevat royal i es mescla 5 segons/velocitat 5. Es reserva en un bol. 
Tot seguit, s'hi posa el carabassó a trossos i es trosseja 2 segons/velocitat 5. Han de quedar trossets petits. Es reserva en un plat.
Es mescla el sucre, la pell de la llimona i el gingebre programant 10 segons/velocitat 9 S'afegeix els ous, el iogurt, el coco ratllat i l'oli i es barreja 1 minut/velocitat 6. S'incorpora la farina del bol i es barreja 5 segons/velocitat 4 i a continuació, s'hi tira el carabassó i es mescla amb l'espàtula per integrar tota la massa. S'incorpora la massa al motlle i es posa al forn durant 50 minuts aproximadament. Quan l'escuradents surti net, vol dir que ja es pot treure el motlle del forn. 

Coca de carabassó, llimona i gingebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada