INGREDIENTS (24 unitats):
- 50ml d'oli d'oliva
- 200ml d'aigua temperada
- 20g de llevat premsat fresc
- 400g de farina d'espelta
- una culleradeta de sal
Per la base (segons el gust es pot variar els ingredeints):
- baicon
- dos tipus de formatge ratllat
(mozzarela, formatge cadí)
- 1 pot tomàquet solis
ELABORACIÓ:
Es posa l'oli, l'aigua i el llevat al vas i es programa 5 segons/velocitat 4. S'afegeix la farina i la sal i es barreja 10 segons/velocitat 4 i tot seguit, 30 segons/velocitat espiga. Es deixa reposar al vas fins que dobli el volum de la massa, aproximadament 45 minuts (aconsello abrigar-lo amb draps).
Es treu la massa del vas i es fa una bola. Es van agafant porcions per posar a la base del motlle de muffins i es cobreix amb els ingredients que hem escollit. En el meu cas, una culleradeta de tomàquet solis, baicon i els dos formatges.
Es preescalfa el forn a 200º i quan estigui calent s'introdueix el motlle de muffins durant 10 minuts aproximadament. Es deixa refredar i es desemmotlla.
![]() |
Muffins de pizza |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada