diumenge, 8 de gener del 2017

MUFFINS DE PIZZA

Aquestes festes hem acabat amb un brunch a casa d'una amiga. Com que es menja des de salats a dolços, vaig optar per fer aquesta recepta que va agradar molt i molt. 

INGREDIENTS (24 unitats):

Per la massa:
- 50ml d'oli d'oliva
- 200ml d'aigua temperada
- 20g de llevat premsat fresc
- 400g de farina d'espelta
- una culleradeta de sal

Per la base (segons el gust es pot variar els ingredeints):
- baicon
- dos tipus de formatge ratllat 
(mozzarela, formatge cadí)
- 1 pot tomàquet solis

ELABORACIÓ:

Es posa l'oli, l'aigua i el llevat al vas i es programa 5 segons/velocitat 4. S'afegeix la farina i la sal i es barreja 10 segons/velocitat 4 i tot seguit, 30 segons/velocitat espiga. Es deixa reposar al vas fins que dobli el volum de la massa, aproximadament 45 minuts (aconsello abrigar-lo amb draps). 
Es treu la massa del vas i es fa una bola. Es van agafant porcions per posar a la base del motlle de muffins i es cobreix amb els ingredients que hem escollit. En el meu cas, una culleradeta de tomàquet solis, baicon i els dos formatges. 
Es preescalfa el forn a 200º i quan estigui calent s'introdueix el motlle de muffins durant 10 minuts aproximadament. Es deixa refredar i es desemmotlla. 

Muffins de pizza


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada