dilluns, 2 de gener del 2017

COULANT DE TORRÓ DE XIXONA

Per gastar el torró de xixona de les paneres, aquesta és una molt bona recepta. No s'assembla al coulant de xocolata però és una molt bona opció per sorpendre els convidats.

INGREDIENTS (7-8 coulants):

- 75g de farina
- mantega per untar els motlles
- 200g de torró de xixona
- 4 ous
-  100g de sucre


ELABORACIÓ:

Es posa una paella a foc lent i s'hi cou la farina fins que quedi daurada. Es barreja amb una espàtula i sobretot, en compte que no es cremi. Es reserva en un plat. Mentrestant, es va untant els motlles amb la mantega.
S'afegeixen els ous, el torró, el sucre i la farina torrada al vas i es programa 15 segons/velocitat 7. S'omple els motlles unes 3/4 parts. Es reserva a la nevera fins el moment de servir.
Abans de servir, s'escalfa el forn a 200º i un cop estigui calent, s'introdueixen els coulants i es couen durant uns 10 minuts fins que quedin durats i hagin pujat una mica. Es serveixen calents.

Coulant de torró de xixona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada