INGREDIENTS (7-8 coulants):
- 75g de farina
- mantega per untar els motlles
- 200g de torró de xixona
- 4 ous
- 100g de sucre
ELABORACIÓ:
Es posa una paella a foc lent i s'hi cou la farina fins que quedi daurada. Es barreja amb una espàtula i sobretot, en compte que no es cremi. Es reserva en un plat. Mentrestant, es va untant els motlles amb la mantega.
S'afegeixen els ous, el torró, el sucre i la farina torrada al vas i es programa 15 segons/velocitat 7. S'omple els motlles unes 3/4 parts. Es reserva a la nevera fins el moment de servir.
Abans de servir, s'escalfa el forn a 200º i un cop estigui calent, s'introdueixen els coulants i es couen durant uns 10 minuts fins que quedin durats i hagin pujat una mica. Es serveixen calents.
Coulant de torró de xixona |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada