INGREDIENTS (2 torrons):
- 300g de xocolata negre mínim 70%
- 2 fulles de gelatina
- 200g de sucre
- 120g de llet condennsada
- 40g de mantega
- 40ml de pippermint
- colorant verd
- una culleradeta d'aroma de vainilla
ELABORACIÓ:
Es fon la meitat de la xocolata i es cobreix els motlles per la base i les parets amb una capa fina de xocolata. Es posen els motlles a la nevera. Tot seguit, es remulla la gelatina amb aigua freda.
Es posa el sucre al vas i es polvoritza 20 segons/velocitat 10. Es baixa el sucre de les parets i s'afegeix la llet condensada, la mantega, el pippermint, unes gotes de colorant i l'aroma de vainilla. Es programa 4 minuts/90º/velocitat 4. S'incorpora la gelatina ben premsada i es desfà programant 30 segons/velocitat 4. Es deixa refredar en un bol a temperatura ambient.
Quan la xocolata hagi quedat presa als motlles, es tira la massa anterior i es deixa refredar a la nevera fins que quedi consistent. Després, es desfà el que queda de xocolata i es cobreix el motlle (la massa ha de quedar coberta de xocolata per tal que en desemmotllar-lo no surti la massa). Es torna a posar a la nevera unes hores.
Torró de xocolata after-eight |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada